Vej parterapimk

Lone Keller

Derfor hjælper parterapi

Terapi hjælper, hvis den stormende forelskelse bliver afløst af problemer i parforholdet.

Parterapi er at tage sig selv og sin partner alvorlig for at sikre, at glæden og kærligheden mellem jer kan trives fremover. Evnen til at kommunikere på en god og værdig måde er væsentlig i et hvert parforhold.
Som psykoterapeut kan jeg hjælpe jer med at finde årsagerne til, hvorfor det er gået galt i jeres forhold.

 Det kan du læse mere om på Sådan foregår parterapi

Jeg hjælper selvfølgelig også med at finde de løsninger der skal til, for at I kan genfinde kærligheden. Jeg medvirker til, at I sammen øger bevidstheden om jer selv som individer. Den indsigt I opnår ved at gå i parterapi, skal I sammen bruge til at få jeres parforhold tilbage på sporet. Parterapi handler først og fremmest om at opdage og afdække udfordringer samt de resurser, der kan give jer nye handlemuligheder.

Sig farvel til uhensigtsmæssige adfærdsmønstre

Parterapi er en proces, der gør jer bevidste om jeres uhensigtsmæssige adfærdsmønstre i forholdet. Ofte er man fokuseret på, at det er partneren, der skal ændre sine adfærdsmønstre. Derfor er man kritisk overfor partnerens adfærd. Men det er ikke en god vej til at nå de ændringer, der skal til, for at I kan genfinde gnisten i jeres forhold. Der skal noget andet til, for at samspillet bliver mere tilfredsstillende. Det er blandt andet en bedre forståelse af dig selv og din partner. Det giver dig mulighed for at handle anderledes og mere hensigtsmæssigt.

Min opgave som parterapeut er at hjælpe jer i gang med processen ved at øge bevidstheden om jeres uhensigtsmæssige adfærd og vende den til noget positivt og fremadrettet.

bliv kontaktet knap

Selvindsigt skaber forandring
Du kan ikke ændre din partner. Du kan kun ændre dig selv. Derfor kan du lige så godt acceptere din partner, som han/hun er.
Det nytter ikke bare at skifte din partner ud. Hvis du ikke får indsigt i dig selv og din adfærd, vil du opleve, at du står med de samme problemer i et nyt forhold.
Resultatet af selvindsigt medfører en forandring i retning af øget selvværd og et sundere forhold også i livets andre relationer

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt, at den ene eller begge parter går i individuel terapi ved siden af parterapien. Dette er godt i de tilfælde, hvor den ene eller begge parter har udfordringer med fra fortiden, der spænder ben for det aktuelle forhold.

Jeg har tavshedspligt, også når det drejer sig om individuel terapi parrene imellem.

Har du og din partner ondt i parforholdet? Jeg kan hjælpe jer med at genfinde gnisten og kærligheden.

Ring på 60 14 73 55 eller send en mail til lonekeller@parterapimk.dk og lad os starte med en uforpligtende snak.

Kontakte Lone Keller via denne kontaktformular

Bliv ringet op (popup)

Send mig dit telefon nr.

Please let us know your name.

Dit telefon nummer

Indtast din email

Please let us know your message.