Vej parterapimk

Lone Keller

Derfor opstår problemer i forholdet

Parterapi hjælper, hvis den stormende forelskelse bliver afløst af problemer i parforholdet.

Under den første hede og stormende forelskelse, viser vi de bedste sider af os selv. Når den første beruselse har lagt sig, skal forelskelsen gerne udvikle sig til en mere stabil og dyb kærlighed.
Men sådan går det ikke altid. Når hverdagen sætter ind, kan den efterfølgende fase være rigtig svær. Man kan nemt komme til at blive uvenner. For hvad blev der af den altid dejlige og glade person, vi forelskede os i? Hvor blev de gode og lange samtaler og erotikken af? Hvordan styrker vi igen kommunikationen og intimiteten i parholdet?   
Det der i forelskelsesfasen er kilden til parrets leg og dermed fornøjelse med hinanden, foregår i det ubevidste er også gældende, når parret kommer i konflikt med hinanden og der opstår skænderier.

Usikkerhed afløser trygheden
Når intet er ved det gamle, rykker det ved trygheden i parforholdet og usikkerheden flytter ind. Man bliver nemmere uvenner, og mindre charmerende sider hos vores partner, som vi ikke så tidligere, begynder at træde tydeligere frem. Det kan være at ens partner begynder at udvise en ubehagelig dominans, eller at der, for en eller begge parter, opstår trang til utroskab i parforholdet.   
I et parforhold forsøger vi at kompensere for det, vi ikke fik i vores opvækst. Det kan for eksempel være ønsket om nærhed med et andet menneske. Vores længsel efter nærhed kan være så stort, at vi ubevidst ender med at skubbe partneren væk.
Samtidig træder hverdagen ind i forholdet med sine pligter og trivialiteter. Det er nu og fremover, vi har behov for god kommunikation og indsigt, så vi ved, hvad der sker i vores forhold til hinanden.
Uanset hvordan problemerne i jeres forhold ser ud, er parterapi en effektiv metode til konstruktivt at få jeres parforhold tilbage på rette spor.

bliv kontaktet knap

Bliv vinder i stedet for taber
Parterapi handler om, at I skal lære at håndtere jeres udfordringer på en måde, der er værdig for jer begge. På den måde bliver i begge vindere i stedet for tabere.
Det handler om at lære at lytte til sin partner, og selv blive i stand til at kommunikere sin mening og sine behov. Det handler om at tage ansvar og sætte sig i respekt og samtidig respektere sin partner for den han/hun er.
At arbejde med sit parforhold kræver, at I har en fælles lyst til at gøre en indsats for at få et bedre forhold.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt, at den ene eller begge parter går i individuel terapi ved siden af parterapien. Dette er godt i de tilfælde, hvor den ene eller begge parter har udfordringer med fra fortiden, der spænder ben for det aktuelle forhold.

Jeg har tavshedspligt også når det drejer sig om individuel terapi parrene imellem.

Læs mere om hvorfor parterapi hjælper og hvordan parterapien foregår.

Har du og din partner ondt i parforholdet? Jeg kan hjælpe jer med at genfinde gnisten og kærligheden.

Ring på 60 14 73 55 eller send en mail til lonekeller@parterapimk.dk og lad os starte med en uforpligtende snak.

Kontakte Lone Keller via denne kontaktformular

Bliv ringet op (popup)

Send mig dit telefon nr.

Please let us know your name.

Dit telefon nummer

Indtast din email

Please let us know your message.